sobota, 16 stycznia 2016

Bal karnawałowy



Wszystkim wybierającym się na Karnawałowy Bal Przebierańców w dniu 30.01.2016 r. w "Małym Złotowie", podaję ustalony jadłospis.
 17.00
 Danie główne:
 Karkówka pieczona z sosem (w sosjerkach), ziemniaki zapiekane, surówka.
Na stołach będą stały:
Zakąski zimne i sałatki: jajko w majonezie, tortilla z szynką, tymbaliki, roladki z szynki z sałatką jarzynową, klopsiki na ostro w sosie pomidorowym, śledź w oleju, kabanosy, bigos, pieczywo, ciasto
 19.00
Kotlet drobiowy panierowany.
 21.00
Pieczone bioderko z kurczaka.
23.00
Barszcz czerwony z pasztecikiem.
Napoje:
Kawa rozpuszczalna, herbata oraz woda z cytryną.
Życzymy smacznego i szampańskiej zabawy.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz