Grill u Ani.
W sobotę przy sprzyjającej pogodzie odbyło się nasze klubowe spotkanie przy grillu i muzyce. Prawie stuprocentowa obecność naszych członków pozwala stwierdzić,że takie spotkania mają sens bo przyczyniają się do jeszcze lepszej integracji naszej klubowej społeczności. Wszyscy dopisali a najbardziej nasi jubilaci, którzy swoją hojnością sprawili ,że.stół uginał się pod ciężarem smakołyków i napojów. Były : karkówka w trzech różnych marynatach, udziec drobiowy bez kości, skrzydełka drobiowe również marynowane, piersi drobiowe w zaprawie miodowej oraz kiełbasa do własnoręcznego pieczenia na ognisku . Do potraw mięsnych można było dobrać trzy różne sałatki : grecką, z młodej zielonej kapusty oraz groszku zielonego z kukurydzą i jajkami.Nie mogło zabraknąć ogórków małosolnych ze smakowitym domowym smalcem. Na deser jubilaci przygotowali ciasta i tort migdałowy. Wszyscy zebrani po złożeniu życzeń i wręczeniu kwiatów zaśpiewali jubilatom tradycyjne "sto lat". Następnie rozpoczęła się degustacja potraw podczas, której omówiono propozycję wyjazdu Klubu do Krynicy Morskiej i Fromborka oraz Warszawy. Myślę,że spotkanie przy muzyce i grillu naszego Klubu sprawiło radość wszystkim uczestnikom. Uważam,że szczególne podziękowania należą się kol. Ani Lisek za udostępnienie swojego tak wspaniale przygotowanego ogrodu do naszej imprezy.Mamy świadomość ile pracy i wysiłku włożyłaś w przygotowanie tego miejsca , dlatego Aniu BARDZO CI DZIĘKUJEMY za Twoją gościnność.